لیست قیمت مصرف کننده
۱.سفید(مات،نیمه براق):
- ۱ کیلوگرم: ۱۴۳.۰۰۰ الی ۱۵۸.۰۰۰ تومان
- ۴ کیلوگرم: ۵۷۲.۰۰۰ الی ۶۳۲.۰۰۰ تومان
- ۱۰ کیلوگرم: ۱.۴۳۰.۰۰۰ الی ۱.۵۸۰.۰۰۰ تومان
- ۲۰ کیلوگرم: ۲.۸۶۰.۰۰۰ الی ۳.۱۶۰.۰۰۰ تومان
۲. رنگی (مات، نیمه براق):
- ۱ کیلوگرم: ۱۵۸.۰۰۰ الی ۱۷۴.۰۰۰ تومان
- ۴ کیلوگرم: ۶۳۲.۰۰۰ الی ۶۹۶.۰۰۰ تومان
- ۱۰ کیلوگرم: ۱.۵۸۰.۰۰۰ الی ۱.۷۴۰.۰۰۰ تومان
- ۲۰ کیلوگرم: ۳.۱۶۰.۰۰۰ الی ۳.۴۸۰.۰۰۰ تومان
ویژگی ها و مزیت های رنگ آکریلیک نمای داخلی
- پایه آب و غیر سمی (میزان کمتر از ۵ گرم VOC در لیتر)
- قابلیت اعمال رو گچ، سیمان، آجر، ایرانی
- خشک شدن سریع
- مقاومت در برابر نفوذ آب
- قابل شستشو
- بدون بو بخارات مضر
- عدم ایجاد حساسیت در کودکان
- قابلیت تولید در تمام فام های رنگی
- مقاومت در برابر پوسته شدن
- مقاومت در برابر ترک حاصل از انبساط و انقباض
- مقاومت در برابر تغییر رنگ در گذر زمان
- مقاومت به سایش
رنگ آکریلیک درجه ۱ تهیه شده از رزین اکریلیک خالص بهترین گزینه برای رنگ کردن دیوارها می باشد، به خصوص اگر میخواهید یک پوشش مقاوم داشته باشید. رنگ آکریلیک آب پایه بوده، سریع خشک می شود و بوی کمی دارد. تمیز کردن این رنگ با صابون و آب به آسانی ممکن است. همچنین در طول زمان زرد و کم رنگ نمی شود. این رنگ به بهترین نحو دیوارهای شما را محافظت کرده و جذابیت آن کم نمی شود.
اعمال رنگ اکریلیک روی سقف برای رنگ برای نقاش مبتدی کمی سخت است ولی ارزشش را دارد. رنگ آکریلیک درجه ۱ تهیه شده از رزین اکریلیک خالص بهترین گزینه برای رنگ کردن سقف می باشد، به خصوص اگر میخواهید یک پوشش مقاوم و قابل شستشو داشته باشید. رنگ آکریلیک آب پایه بوده، سریع خشک می شود و بوی کمی دارد. تمیز کردن این رنگ با صابون و آب به آسانی ممکن است. همچنین در طول زمان زرد و کم رنگ نمی شود. این رنگ به بهترین نحو سقف شما را محافظت کرده و جذابیت آن کم نمی شود. استفاده از ابزار صحیح و رنگ با غلظت مناسب می تواند به راحت اعمال کردن این رنگ روی سقف کمک کند.
از آنجایی که رنگ های بر پایه رزین های آکریلیک به دلیل مزیت های فراوان آن به وفور استفاده میشوند در این مقاله میخواهیم در ارتباط با این پوشش کاربردی اطلاعات جزئی فنی به نسبت کاملی را ارائه دهیم تا در زمان خرید رنگ نما بدانند با چه محصولی روبرو هستند.
مقایسه رنگ ساخته شده با رزین آکریلیک و سایر رزین ها
رزین آکریلیک در مقابل رزین الکید (رنگ های روغنی): رزین آکریلیک حفظ رنگ به مراتب بالاتری دارد، زمان خشک شدن آن سریعتر است و مقاومت بیشتری در برابر پوسته شدن و ترک دارد. به دیلیل انعطاف پذیرتری بالای رزین اکریلیک، این رزین انعطاف پذیر تر است و در انقباض و انبساط و نشست ساختمان کمتر و دیرتر ترک می خورد.
رزین آکریلیک در مقابل رزین اپوکسی: اگرچه رزین اپوکسی چسبندگی و مقاومت شیمیایی بسیار خوبی دارد ولی به اندازه رزین آکریلیک انعطاف پذیر نیست و میتواند در طول زمان شکننده شود و ترک بخورد. همچنین در برابر نور خورشید به تدریج تجزیه می شود.
رزین آکریلیک در مقابل رزین پلی یورتان: اگرچه رزین پلی یورتان مقاومت بسیار خوب خود در برابر سایش، مواد شیمیایی و آب و هوا، دارد ولی اعمال آن ساده نیست و اغلب در رنگهای با کاربر خاص استفاده می شود. همچنین رنگ پذیری آن به خوبی رزین اکریلیک نیست.
در کل، رزین آکریلیک به دلیل مزایای بسیار آن، از جمله زمان خشک شدن سریع، حفظ رنگ عالی و انعطاف پذیری، بهترین گزینه برای رنگ ساختمان است.
نکات مهم در انتخاب رنگ مناسب
نحوه اعمال رنگ
قبل از اعمال، سطح باید خشک، تمیز و عاری از رنگ های معیوب قبلی باشد.برای اجرای رنگ های نما پس از آنکه مراحل بسترسازی اولیه انجام شد میتوانید از یک لایه پرایمر استفاده کنید. در واقع پوشش دهی های لایه ای قدرت نفوذ ناپذیری رنگ را افزایش می دهند. با اینکه سطوح بتنی بسیار آسیب پذیر هستند. در نتیجه باید تمام مراحل رنگ کاری نمای ساختمان طبق اصول خود انجام شود. رعایت فاصله زمانی بین اجرای پرایمر و پوشش نهایی بسیار اهمیت دارد. چراکه نمی توان بلافاصله پس از اجرای پرایمر، پوشش های رویه را اعمال کرد. معمولا در نمای ساختمانی که مساحت زیادی وجود دارد دستگاه های اسپری بهترین انتخاب هستند.
این ابزارها با یک سیستم پاششی رنگها را روی سطح نما اجرا میکنند. حرکت هایی که تکنسین های اجرایی انجام میدهند بسیار اهمیت دارد. زیرا بی نظمی در فرایند اعمال رنگ نما باعث ناهمواری سطح و خارج شدن نما از حالت یکدستی است. به همین دلیل باید بطور منظم این رنگها بر روی نما یک بار اجرا شوند.
نکات ایمنی
- در صورت تماس با چشم به مدت ۱۵ دقیقه چشم را با آب شستشو دهید.
- در محیط نسبتاً خشک و خنک نگهداری شود.
کالیته رنگ قابل ارائه: