تهران – پونک – خ سرو پ 241
0912-2972962
تهران – پونک – خ سرو پ 241
0912-2972962

کنسرسیوم بین المللی فناوری به دنبال پیاد‌ه‌سازی طرح‌های ترویجی

کنسرسیوم بین المللی فناوری به دنبال پیاد‌ه‌سازی طرح‌های ترویجی

یک بنیاد خیریه در انگلستان به بررسی اثرات اقدامات خود در ترویج فناوری‌ نانو طی سال 2016 پرداخته است. این بنیاد از سال 2015 برنامه‌های حمایتی به منظور توسعه فناوری‌ نانو داشته است. این بنیاد از یک کنسرسیوم موسوم به ICoN برای پیاده‌سازی برنامه‌های خود استفاده کرده است.

کنسرسیوم بین المللی فناوری‌ نانو (ICoN) به رهبری دانشگاه ساوتمپتون اقدام به انجام پروژه‌ای با عنوان «Making an impact» کرده است. این پروژه با حمایت بنیاد لیودس رجیستر (LRF) انجام شد. LRF یک بنیاد خیریه است که به توسعه آموزش و تحقیقات و مشارکت عمومی می‌پردازد. این پروژه به بررسی اثراتی که این بنیاد در صورت تبدیل شدن به یکی از بنیادهای خیریه آموزشی و تحقیقاتی، می‌پردازد. در این پروژه به بررسی این اثرات در سال 2016 پرداخته می‌شود.
این کنسرسیوم حمایت مالی از این بنیاد دریافت کرده تا روی اثرات این موضوع تحقیق کند. در این پروژه موضوع تشکیل یک شبکه جهانی برای توسعه کاربردهای فناوری‌ نانو مورد بررسی قرار می‌گیرد.
تمیس پرودروماکیس از گروه تحقیقات فناوری‌ نانو و نانوالکترونیک این کنسرسیوم می‌گوید: «حمایت بنیاد LRF نقش کلیدی در ماموریت ما دارد. این بنیاد بیش از 250 سال است که به عنوان ترویج دهنده ایمنی در سراسر جهان شناخته می‌شود. بنیاد LRF یک کاتالیزور برای حمایت از تحقیقات و آموزش به منظور فایده بخشی در جامعه است. ما بسیار خوشحالیم که با این بنیاد همکاری داریم.»
به دنبال یک فراخوان که در آگوست سال 2014 ارائه شده، این بنیاد حمایت مالی ویژه‌ای به کنسرسیوم بین المللی فناوری‌ نانو در دانشگاه ساوتمپتون اعطا کرد تا با صرف 3 میلیون دلار اهداف زیر را دنبال کند:
• توسعه قابلیت‌های جهانی در فناوری‌ نانو با ایجاد بسته‌های حمایت مالی از دانشجویان دوره دکتری
• ایجاد یک انجمن تحقیقاتی در حوزه فناوری‌ نانو
این کنسرسیوم یک کمیته مدیریت برنامه از افراد متخصص دانشگاهی و صنعتی ایجاد کرد تا بتواند در تصمیم‌سازی و مدیریت این پروژه کمک کند.
در سال 2015 این کنسرسیوم اولین فراخوان تحقیقاتی خود را در موضوعات پیش‌بینی شده در برنامه آینده‌اندیشی این بنیاد در حوزه فناوری‌ نانو، اعلام کرد. بعد از این فراخوان، 27 پروپوزال از دانشگاه‌های سراسر جهان ارائه شده تا بعد از بررسی فنی روی آن‌ها تصمیم‌گیری شود.
این کنسرسیوم اعلام کرد که 10 پروپوزال از 8 کشور استرالیا، آلمان، ژاپن، مالزی، سنگاپور، اسپانیا، آمریکا و بریتانیا تأیید شده‌اند.
فراخوان بعدی در ماه ژوئن سال 2016 انجام شد و قرار است اولین کنفرانس مربوط به این پروژه‌ها در آوریل 2017 برگزار شود.
 

 

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید